WELKOM BIJ HET
HIGH IMPACT EXPERT EVENT 2020

Gebruik de geheimen van de psychologie van het overtuigen.

Kevin Hogan (USA) is internationaal spreker en trainer. Hij is auteur van méér dan 24 boeken die vertaald zijn in 45 talen.  Zijn bekendste boek is de bestseller " The Psychology of Persuasion: How to Persuade Others to Your Way of Thinking". Hij traint ondernemingen als Boeing, Microsoft en meerdere fortune 500 companies. Nu heb jij ook de kans om de allernieuwste inzichten te krijgen over beïnvloeding zodat jij je omzetgroei in een hogere versnelling kunt plaatsen.


Leer strategisch ondernemen en domineer je competitie zowel tijdens als na de crisis.

Mike Michalowicz (USA) heeft maar liefst twee bedrijven opgericht die hij voor meerdere miljoenen heeft verkocht. Mike is de oprichter van het "Profit First Systeem" dat wereldwijd door honderdduizenden bedrijven wereldwijd wordt toegepast. Mike laat zien welke strategie je moet gebruiken om je onderneming stap voor stap slagvaardig en winstgevend te maken. Het is simpeler dan je denkt, maar de meeste ondernemers gaan hiermee de fout in.


Word in recordtijd een High Performer en versla je concurrentie met een "fearless mindset". 

Roberto Elan 
is dé High Performance Coach voor BN’ers, (top)ondernemers, CEO’s, atleten en (eredivisie) voetbalclubs. Met The Fearless Group, richt hij zich op gedreven, ambitieuze ondernemers en business professionals die hun performance, business en hun persoonlijke leven willen brengen naar de next level. Met zijn nieuwste boek #MINDSETOFABOSS geeft hij je exact de tools die jij nodig hebt om zo snel mogelijk tot de top te behoren.
Haal snel en zonder moeite een stroom aan klanten binnen met de "Vendigi" methodiek.

Massimo Gagliotti helpt honderden ondernemingen zoals Afas om zich te positioneren als DE EXPERT in de markt. Hij is de bedenker van de zeer succesvolle Vendigi methode. Met deze methodiek leer jij hoe jij snel met iedere beslissingsbevoegde in gesprek komt zodat jij deals van € 100.000,- en meer kan sluiten. Zeg maar gedag tegen het vervelende "cold calling" en ga strategisch aan het werk. Hier leer je exact wat je moet doen om die B2B klanten met gemak binnen te halen.


Verdubbel je inkomen - Halveer je werkuren!

Meriam Slijkerman is expert op het gebied van High End Ondernemen. Als je op zeer korte termijn met je bedrijf in een stroomversnelling wil komen en een echte doorbraak wil realiseren naar je ideale leven wordt het tijd om een grote stap te maken. Niet met één stap vooruit, maar direct met velen. Grootse impact maken en daadwerkelijk afrekenen met uurtje factuurtje, overvolle werkdagen en meer werkuren in een week dan je eigenlijk zou willen. Ze je precies uit welke stappen jij moet nemen om je omzetdoelen te bereiken.


Vergroot de winst van je bedrijf exponentieel door het beantwoorden van deze simpele vraag.

Diederik Heinink helpt met zijn bedrijf "East" mid-sized en grote internationale bedrijven zoals ING, KLM en IKEA om exponentieel te groeien. Na Simon Sinek's "the why" is het in deze nieuwe economie tijd voor een vervolg. In Diederiks nieuwste boek "The Era of the Who - How to stand out and grow your business in a revolutionary era" geeft Diederik jou een praktische handleiding om je volgende level te bereiken. 


Vergroot nu je winst en je omzet door te spelen met het "onbewuste brein" van je klanten.

Paul Smit is één van de meest gevraagde sprekers in Nederland. Hij schreef ruim 11 boeken over filosofie, psychologie en neurowetenschap. Tijdens zijn bezoeken aan bedrijven als Audi Deloitte geeft hij inzichten over de werking van het onbewuste koopproces. Zoals je misschien al weet nemen wij 95% van onze beslissingen op een onbewust niveau. Hoe kan je het onbewuste brein het beste beïnvloeden? Wat zijn de technieken om te zorgen dat een klant niet anders kan dan jouw product kopen? Geen magie, maar wel wetenschappelijke inzichten.


Hoe jij de klanten van je concurrenten op jou af laat komen met deze social media "hack".

Jacarrino Dost heeft van zijn fascinatie voor She-hulk en Spiderman z’n beroep gemaakt. Hij is, naast podcaster, ook eigenaar van het Social Media bureau ‘Advertising Heroes’; met zijn helden maakt hij geweldige social media campagnes. Daarnaast is hij eigenaar van ‘AHcademy’. Hier leert hij door middel van video-trainingen hoe je geweldige en heldhaftige social media campagnes maakt. Tijdens het gesprek gunt Jacarrino ons een kijkje in zijn social media - trukendoos om op een verrassende manier nog meer klanten te krijgen.