WELKOM BIJ HET
HIGH IMPACT EXPERT EVENT 2020

DAG 2 

Linkedin als klantenmagneet door het toepassen van krachtige tactieken uit de beïnvloedingspsychologie.

Marjolein Bongers is beïnvloedingspsycholoog en heeft ruim 15.000 bedrijven zoals "Walt Disney" en "Porsche" geholpen met hun social media strategie. Benieuwd naar de tactieken? Met haar nieuwste bestseller "Linkedin power" laat ze zien hoe jij de de psychologie van het overtuigen kan inzetten op Linkedin om die gewilde klanten naar joe toe te laten rennen.

Met deze simpele neuromarketingstrategie zorg jij dat je klant moeiteloos je producten koopt.

Roger Dooley (USA) is internationaal spreker en auteur van diverse boeken waaronder Brainfluence: 100 Ways to Persuade and Convince Consumers with Neuromarketing. Zijn nieuwste boek "Friction" laat je zien hoe  jij je klanten onbewust enorm frustreert. Het gevolg? Minder loyaliteit, minder verkopen, minder productiviteit en negatieve reclame. Dit is allemaal simpel te verhelpen door het verwijderen van de "frictie". Hoe? Dat leer je hier.
Gebruik deze 8 "street smart powerskills" en verkoop moeiteloos alles aan iedereen.

Ronald Bogaerds
 weet als geen ander hoe jij je sales gesprekken, systematisch tot een succes kan maken. Hij heeft de afgelopen 15 jaar meer dan 10.000 verkopers getraind in diverse bedrijven zoals "Essent" en "Ubisoft". Om jou ook de kans te geven om gebruik te maken van zijn strategieën heeft hij het boek " Street smart sales"geschreven. Dit werd het nummer 1 sales boek van 2020 op managementboek.nl. De beste tips geeft hij je hier waardoor je conversie met sprongen vooruit gaat.
Word een sterk leider in crisistijd en voor een "E.P.I.C. Result".

Donn LeVie jr (USA) is een internationaal spreker en trainer op het gebied van leiderschap. Met zijn "E.P.I.C. Result" programma laat hij leiders zien hoe ze hun invloed kunnen vergroten in crisistijd. Hoe bouw je aan een "Leadership presence"? Hoe word je een echte "influencer" en een "thought leader"? 
In 10 stappen je podium pakken - Vind, vertel en verkoop je verhaal, online en on stage! 

Eva Brouwer
 laat je zien hoe je "on stage" heel snel de aandacht kan pakken zodat je  gezien kan worden als de autoriteit in je markt. In de laatste 15 jaar deelde ze onder ander het podium met Koning Willem Alexander en premier Rutte. Met haar trainingen begeleidde ze al honderden ondernemers en professionals tot krachtige beïnvloeders. Haar energie en bevlogenheid knalt door het scherm.
Ontdek nu het cruciale element wat jij weglaat voor de meest effectieve B2B marketing en sales.

Paul Hassels Mönning is een salesgerichte B2B strateeg, auteur en keynotespreker. Hij helpt B2B bedrijven om meer commercieel succes te behalen met de inzet van moderne salestools en technologie. Met zijn boek "Br@inbound marketing" laat hij je zien hoe je met de kennis van het brein exact de verborgen behoeften van je klant ontdekt. Hierdoor kan jij het perfecte aanbod maken. Paul geeft naast deze sessie ook nog eens een extra training kado.
Win met gemak iedere onderhandeling met "Dirty Tricks" en psychologie.

George van Houtem is onderhandelspecialist en begeleidt ondernemingen en instellingen bij "miljoenen deals". Onderhandelen is iets wat je dagelijks doet en de kennis van zijn strategieën zijn voor iedereen toepasbaar. Zijn eerste boek "De dirty tricks van het onderhandelen" zorgde al voor veel ophef. In zijn nieuwste boek "De psychologie van het onderhandelen" geeft hij je 7 psychologische inzichten waarmee je iedere onderhandeling naar je hand zet. 
Ikigai - De Japanse leer die zorgt voor balans.

Brenda Serrée laat je zien hoe jij je beste leven kunt leiden. De Spaanse schrijvers Hector Garcia en Francesc Miralles inspireren wereldwijd miljoenen mensen met hun boeken over Ikigai, het Japanse concept voor een lang en gezond leven. Niet voor niets worden wij in het Westen geïnspireerd door de Japanse eeuwelingen op het eiland Okinawa waar de natuur, beleving van tijd en voeding heel anders is. Het is tijd om eens goed naar jezelf te kijken.

BONUS MASTERCLASS

Succesvol Verkopen op Afstand in B2B: verdubbel jullie pipeline met LinkedIn.

Iedereen zit in Nederland op LinkedIn. 98% van de professionals haalt uit LinkedIn helaas geen commerciële winst in de vorm van nieuwe leads bij bestaande en nieuwe klanten - laat staan omzet. Dat kan anders.

B2B sales strateeg, trainer en auteur Paul Hassels Mönning deelt in deze masterclass van ruim een uur, zijn belangrijkste tips om LinkedIn WEL voor jou en je collega's in B2B te laten werken.

In deze masterclass ontdek je daarnaast de BUSINESS CASE om LinkedIn als professional en als team in B2B slim te benutten voor meer commercieel succes in marketing en sales.

Speciaal ontworpen voor:

- ondernemers
- commercieel directeuren
- salesmanagers & accountmanagers
- experts zoals accountants, advocaten, consultants in MKB
- jonge bedrijven, scale-ups en grotere corporates die inzetten op team-selling