WELKOM BIJ HET
HIGH IMPACT EXPERT EVENT 2020

DAG 4 

Gebruik je charisma om nog sterker te overtuigen.

Pacelle van Goethem is onderzoeker, auteur en internationaal keynote spreker. Zij is in Nederland de meest gevraagde spreker op het gebied van overtuigen, beïnvloeden en het effectief gebruik van je stem. Haar cliënten zijn de grootste influencers uit de politiek en het bedrijfsleven. Zij heeft onder o.a. een speciale methode ontwikkeld om in een oogwenk je charisma te vergroten.

Linkedin als onuitputbare klanten bron.

Corinne Keijzer
is social mediatrainer, spreker, consultant, auteur en officieel Linkedin ambassadrice. Linkedin is een goudmijn voor leads waar steeds meer bedrijven gebruik van maken. Corinne weet exact wat de do's en vooral ook de don't zijn en hoe je social-selling optimaal kunt gebruiken. Hier leer je alles over het succesvol inzetten van Linkedin. 
Domineer je markt tijdens de pandemic.

Mark Schaefer (USA) is een wereldwijde keynote spreker, business consultant en auteur. Zijn blog "Grow" is één van de top marketing blogs in de wereld. Mark is auteur van 7 bestselling marketing boeken waaronder "Marketing Rebellion" en "KNOWN". Zijn boeken worden gebruikt als lesmateriaal in meer dan 50 universiteiten. Daarnaast is hij ook diverse malen te gast geweest bij CNN, CNBC news en the Wallstreet Journal. Heb je hulp nodig in deze crisis? Geen nood. Mark heeft het playbook geschreven om hier succesvol uit te komen.
Word een sterk leider in crisistijd en voor een "E.P.I.C. Result".

Donn LeVie jr (USA) is een internationaal spreker en trainer op het gebied van leiderschap. Met zijn "E.P.I.C. Result" programma laat hij leiders zien hoe ze hun invloed kunnen vergroten in crisistijd. Hoe bouw je aan een "Leadership presence"? Hoe word je een echte "influencer" en een "thought leader"? 
Maak je klanten ambassadeur van je organisatie.

Feike Cats is auteur en keynote spreker op het gebied van klantgerichtheid of zoals hij het zelf noemt "klanthousiasme". Een tevreden klant is niet genoeg. Je wil een klant die iedereen over jouw onderneming vertelt met een glimlach op zijn gezicht. Feike weet als geen ander hoe jij dit kan bereiken. Vaak is het een kwestie van het toepassen van een kleine verandering in je organisatie.
Zorg voor opmerkelijke marketing in crisistijd.

Gideon Tailleur is marketing consultant en keynote spreker. Juist in deze tijd van crisis zal jij je marketing aan moeten passen om de juiste impact te maken. Maar hoe doe je dat met alle ruis? Hoe val je op in een wereld die in angst leeft? Gelukkig zijn er veel voorbeelden van bedrijven nieuwe kansen zagen en op tijd hun marketing strategie aanpasten. Hier hoor je alles over het succesvol toepassen van opmerkelijke marketing. 
Transformeer je bedrijf van een Cash-Eating Monster in een Money-Making Machine!

Femke Hogema traint ondernemers in het maken van een gezond en succesvol bedrijf. Veel ondernemers hebben geen goed financieel plan, waardoor ze hun omzet in rook op zien gaan. Wat is er frustrerender dan dat je méér omzet maakt maar daarbij minder winst overhoudt? Femke laat je met een simpel systeem zien hoe jij in 3 stappen een bedrijf hebt waarbij je meteen winst maakt en je je geen zorgen meer hoeft te maken over je cashflow.
Hoe je zorgt dat jij met gemak je omzetdoelen bereikt.

Franck Fielemon is eigenaar en oprichter van Omzetcoach.nl. Zijn organisatie helpt ondernemers en verkopers bij het behalen van hun omzetdoelen. Franck deelt de business case van zijn eigen bedrijf en haalt voorbeelden uit de praktijk aan van successen van klanten. Hij groeide met een nul euro sales funnel van niets naar een organisatie met 7 omzetcoaches in 3,5 jaar tijd. Met zijn bewezen succesvolle verkoopstrategie gebaseerd op social selling, inbound marketing en een gestructureerd opvolgproces realiseerde hij miljoenen views op social media, genereerde duizenden leads en hielp inmiddels ruim 700 klanten.
Omring jezelf met succes!

Gerhard te velde heeft zichzelf binnen zijn succesvolle bedrijf "overbodig" gemaakt. Daardoor heeft hij veel tijd om collega ondernemers te helpen om soortgelijke successen te behalen. Ondernemen is vaak heel erg eenzaam. Wat als jij jezelf kunt omringen met gedreven en succesvolle sparringspartners. Gerhard biedt ondernemers deze kans en laat je zien hoe ook jij je succes met tientallen jaren kunt versnellen wanneer jij je omringt met de juiste mensen.